Betondarálás

Fontosnak tartjuk, hogy a hasznosítható anyagok visszakerüljenek természetes körforgásukba, és hasznosítható anyagokat nyerjünk olyan, jelenleg hulladéknak tekintett anyagokból, amelyekből kis ráfordítás mellett fontos másod nyersanyagokat kaphatunk.


Ezért cégünk a környezettudatos munkát és a környezeti terhelés csökkentését tűzte ki célul maga elé.”Mi feldolgozzuk...”

Az építkezésekkel egyidejűleg hulladékok keletkeznek, amelyek elhelyezése növekvő gond, részben mert a lerakáshoz szükséges hely végeredményben nem megújuló erőforrás, a végleges elhelyezést pedig  környezetvédelmi és egyéb szempontok is nehezítik. E kettős szorítás kényszerít a hulladék ”termelés és lerakás” bűvös körből való kitörésre.
Ennek reményteljes útja a hulladékok újrahasznosítása, ami egyidejűleg eredményezi a nyersanyag megtakarítást és a lerakóhelyigény csökkentését. Egyéb kedvező hatások is jelentkeznek, így különösen a szállítási igények elmaradása, csökkenése.


Épületbontásból, útépítéseknél, kikerülő anyagoknál a beton, tégla, aszfalt hulladékokat újrahasznosítás céljából betondarálóval és a hozzátartozó komplett géplánccal igény szerint a helyszínen egységdíjjal újra hasznosításra előkészítjük darálásból előállított készterméket ideiglenes, ill. állandó utak alapjaiba ill. az épületek alapjai alá újrahasznosított állapotban, felhasználhatóvá válnak.

Az újrahasznosított anyagok, akkreditált labor által kiadott minősítéssel rendelkeznek.

 

 

Tekintse meg a betondarálás folyamatát:

Bemutató videó

Címünk: 1037 Budapest, Bécsi út 588.

Telefon:

06-1-408-9089


E-mail: iroda@szucsfuvar.hu

 

;
A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.
Rendben